Hirdetés

Elképesztő Harry Potter LEGO készletek jönnek a nyáron

|

Szeretnél látni a polcodon egy Roxfort Expressz vonatot? Hamarosan erre is lesz lehetőséged.

Hirdetés

A LEGO és a Harry Potter rajongók augusztusa meglehetősen izgalmas lesz. A LEGO Shop bemutatott 3 új készletet, melyek mindegyike lenyűgöző: Hogwarts Express, Hogwarts Whomping Willow, és a Quidditch Match ejt ámulatba éppen minden HP fanatikust.

Hirdetés

A trió éke nyilván a vonat, ami a diákokat suliba viszi az év elején. A Hogwarts Express egy 801 darabos készlet, ami a vonat mellett a peron megépítéséhez szükséges kockákat is tartalmazza. A fontosabb szereplők figurái is belefértek a dobozba.

A következő szett a fúriafűz támadásának jelenete a második Harry Potter könyvből/filmből. A készlet 753 darabot tartalmaz, benne cuccokkal az autóhoz, a Roxfort egy darabkájához és a fúriafűzfához.

Az utolsó komolyabb készlet a kviddics pálya, ami 500 darabból áll össze. A négy ház lelátóinak tornyai viszik majd el ezek nagy részét, de kapunk természetesen gólkarikákat, labdákat, tartóládát, játékosokat és sok-sok műanyag seprűt.

A Brickheadz vonal is becsúszott a végére, aminek Harry Potteres képviselői egyébként már július 1-től megvásárolhatóak lesznek. A Harry és Hedwig csomag mellett lesz Ron, Hermione és Dumbledore Brickheadz készlet is. 

Ti beszerzitek majd valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)