Hirdetés

Zseniális és hatalmas a következő LEGO Ideas készlet

|

Egy hónap múlva megjelenik az utóbbi idők egyik legmenőbb LEGO készlete, és persze nem lesz olcsó.

Hirdetés

Mi főleg a megállás nélkül érkező LEGO videojátékokban találkozunk a klasszikus építőjátékkal, de ettől függetlenül az eredeti változat is töretlen népszerűségnek örvend. A cég néhány éve indította útjára a LEGO Ideas nevű projektet, melynek keretében a rajongók is tervezhetnek készleteket, hogy aztán a legnépszerűbb ötletek ténylegesen a piacra kerüljenek.

Hirdetés

Felix Stiessen és Valérie Roche ötlete, az Apollo Saturn V űrrakéta mása is egy ilyen ötletként kezdte, viszont most kiderült, hogy az 1969 (ebben az évben történt a holdraszállás) darabból álló, rekordnagyságú készlet egy hónap múlva megvásárolható lesz. Az összerakott rakéta 1:110 arányú, ami azt jelenti, hogy nagyjából egy méter magas, tehát érdemes lesz előtte egy kicsit helyet csinálni a polcon.

Az emberiség egyik legnagyobb elért eredményét megörökítő készlet 119 eurós áron kerül forgalomba, ami nagyjából 37 ezer forint, de azért lássuk be, még így is sokkal jobban járunk, mintha egy igazi űrrakétát akarnánk venni!

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)