Hirdetés

4500 LEGO-ból készült el Junkrat pusztító kerékbombája

|

Több tucat hasonló fegyver után végre erre is sor került.

Hirdetés

A LEGO-rajongók számára bizonyára nem ismeretlen ZaziNombies neve, aki fantasztikus alkotásaival hónapról hónapra elkápráztat minket. Az Infinite Warfare egyik legtáposabb fegyverének replikáját mi is megmutattuk korábban, de Overwatch kategóriában is alkotott már maradandót a srác.

A rajongók kérésére most Junkrat ultiját, a RIP-Tiret is megépítette. A tüskéket, láncot és minden egyéb apróságot is tartalmazó modell durván 4500 darabból készült, és bár önállóan nem képes gurulni (sőt, ahogy a videó első néhány másodpercéből kiderül, segítséggel sem jut messzire), így is találnánk neki helyet a polcon.

Ha kedvelitek az ilyen csecsebecséket, feltétlen csekkoljátok le a srác csatornáját, rengeteg menő cuccot épített már!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)