Hirdetés

LEGO-ként térhet vissza a Star Wars Jedi: Fallen Order cuki droidja

|

Friss szivárgás árulkodik egy, az Electronic Arts Star Wars-játéka mellé érkező LEGO-készletről.

Hirdetés

Annyit pletykáltak már korábban a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásáról, hogy most már szinte teljesen biztos, hogy hamarosan bemutatkozik a következő rész, ami viszont várhatóan csak jövőre fog megjelenni.

Jó esély van rá, hogy az időközben elrajtolt Star Wars Celebration során mutatják be Cal Kestis kalandjának következő felvonását, és az sem kizárt, hogy ezen a bulin ismerkedhetünk meg a LEGO egy új szettjével is.

Hirdetés

Egy 1414falconfan nevű Instagram-felhasználó ugyanis nemrég kiszivárogtatott egy állítólagos LEGO-készletet, ami a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez kapcsolódik és annak egyik központi karakterét, a BD-1-t építhetjük meg a csomagban található elemekből. Cal mellett a kis droid is fontos szereplője volt a kalandnak, hiszen nélküle nem tudta volna gyógyítani magát az ifjú jedi, és egyéb helyzetekben is jól jött a segítsége.

Egyébként már korábban is kiszivárgott a BD-1-hoz kapcsolódó szett, szóval tényleg elképzelhető, hogy a Star Wars Celebrationön erről is lerántják a leplet hivatalosan.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)