Hirdetés

A LEGO hamarosan piacra dobja a Minyonok-szetteket

|

A nyáron érkező új film előtt el lehet majd ütni az időt a LEGO-Minyonokkal.

Hirdetés

A Super Bowl egyik reklámblokkjában bemutatták a Minyonok: Gru színre lép előzetesét (amit aztán egy hosszabb változat követett), a sokak által cukinak vélt figurákkal pedig addig is számos játékgyártó igyekszik halmozni a bevételeket.

Hirdetés

A Universal a LEGO-val is összeállt, és idén április 27-én fogják kiadni az öt különböző Minyonok-szettet. Megvásárolható lesz Gru laboratóriuma, egy repülős és egy motoros jelenet, egy kínai ünnepségre utaló készlet, és ha mindez nem lenne elég, még egy olyan csomag is, amiben három minyon épít két nagyobb modellt. A szettek méretétől függően a készletek ára 20 és 50 dollár között lesz. Az alábbi galériában vethettek pillantást a kollekció egyes darabjaira.

Nektek tetszik valamelyik, esetleg mindegyik új LEGO minyon készlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)