Hirdetés

LEGO NEXO Knights - ilyenek a jövő lovagjai?

|

A LEGO legújabb terméksorozata, a LEGO® NEXO KNIGHTS™ több mint egy hétköznapi LEGO-készlet. Ismerkedj meg te is Knighton városának lovagjaival!

Hirdetés

A dán, építőkockákat forgalmazó cég új terméke, a LEGO® NEXO KNIGHTS™ nem csak a boltok polcairól köszön vissza, hiszen a megvásárolható készletek mellett tévé- és websorozat, böngészőben futtatható játék, mobiltelefonos applikáció és sok más érdekesség várja a lovagok rajongóit. 

A LEGO® NEXO KNIGHTS™ lovagjai nem mindennapi hősök, akik Knighton jövőben elhelyezett középkori városában élnek. Fortrex nevezetű guruló erődjükkel mindig oda sietnek, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Így veszik fel a harcot például Jestróval, a király egykori udvari bolondjával, akit a Szörnyek Könyve változtatott gonosszá. A 20 részesre tervezett televíziós rajzfilmsorozat jelenleg a tizedik epizódnál tart, vele párhuzamosan pedig egy websorozat is fut.

A hivatalos weboldalról ütős számítógépes és telefonos háttérképek mellett rejtvények, és foglalkoztató füzetek is letölthetők, sőt egy külön születésnapi készlet is elérhető. A legjobb mókát talán mégis az iOS-en és Androidon is elérhető Merlok 2.0 applikáció biztosítja. Ebben a játékban neked kell igazi lovaggá változnod és megvédened a gonosz Jestrótól a királyságot. Az ellened felsorakozó szörnyeket különféle Nexo erőkkel tudod majd legyőzni, melyeket úgy szerezhetsz meg, ha beszkenneled őket. Nexo erőkre bukkanhatsz a valódi LEGO® NEXO KNIGHTS™készletekben, a magazinokban, vagy épp a LEGO® NEXO KNIGHTS™ animációs sorozatban és a hivatalos weboldalon. Minél több Nexo erőt gyűjtesz össze, annál erősebb lesz a karaktered.

Természetesen a LEGO most is nagy hangsúlyt fektetett a boltokban megvásárolható LEGO® NEXO KNIGHTS™ termékek minőségére. Nem csak a hősök szettjeit birtokolhatod, hanem az ellenségek egységeire is le lehet csapni. Ez kiváló alkalmat biztosít arra, hogy az ember kiismerje az ellenfelek összes gyenge pontját. 

A LEGO® NEXO KNIGHTS™ remekül kapcsolja össze a valódi LEGO-készleteket a rajzfilmsorozattal, a készségfejlesztő tartalmakkal és a webes- illetve mobiljátékokkal. Ilyen nagyszabású projektbe eddig nem fogott még bele a cég, de szemmel láthatóan hibátlanul teljesítik eddig a feladatot. Kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek Knighton világában, elvégre rengeteg kaland és felfedezni való vár ott rájuk.

Advertisement

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)