Hirdetés

LEGO NEXO Knights - miről szól a tévésorozat?

|

A LEGO® NEXO Knights™ családjának egyik különlegessége, hogy nem csak a valóságban LEGO figuraként, de a tévéképernyőkön is láthatjuk a karaktereket.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt a LEGO új kalandokra indult: megjelentek a tévésorozatok, mint a LEGO Star Wars: Yoda krónikái vagy a LEGO Ninjago: A Spinjitzu mesterei.

2015 decemberében vette kezdetét a LEGO Nexo Knights sorozat, ami a Knightont védelmező lovagokról szól. A félig futurisztikus, félig középkori világban öt fiatal lovag, Clay, Aaron, Lance, Macy és Axl küzdenek azért, hogy visszaverjék Jestro és a lávaszörnyek támadásait. Emellett segítik a monarchiát, Merlok 2.0-t a varázslót, valamint a fiatal Robin Underwoodot és Ava Prentist. A sorozat első évadát tíz részesre készítették.

Emellett a LEGO Magyarország YouTube csatornáján a történetet kiegészítő webizódok is láthatók. Az elsőt közülük alább nézheted meg:

A szereplőkről itt tudhatsz meg többet. A sorozat részeit minden szombat és vasárnap, reggel és este követheted a Cartoon Networkön vagy az RTL Klubon.

Advertisement

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)