Hirdetés

Bemutatkoztak az új Overwatch LEGO készletek

|

Ezúttal Junkrat, Roadhog és Wrecking Ball állnak a középpontban.

Hirdetés

Tavaly év végén fonódott össze az Overwatch és a LEGO, akkor számos készletet megvásárolhattunk, melyek a játék több karakterét is tartalmazták. Kaci élőben rakta össze Bastiont, nem volt egy rövid menet.

Hirdetés

Az Amazonnak köszönhetően megismerhettünk két újabb szettet, melyek megjelenési dátuma még nem ismert, de ezt-azt már tudunk róluk. A kisebb középpontjában Wrecking Ball, avagy Hammond, a hörcsög áll, guruló tankjában ő maga is megtalálható. Ez 227 darabos, és kb. 7000 forintba fog kerülni.

A másik, nagyobb és drágább, 380 elemből álló csomagban két figurát is találunk, Junkratet és Roadhogot, valamint egy motort, meg néhány egyéb extrát Junkertownból. Ez 17000 Ft körüli áron lesz megvásárolható.

Nem tudni még, ezeken felül lesznek-e további készletek, de érdeklődve várjuk a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)