Hirdetés

Jönnek az Overwatch LEGO készletek

|

A LEGO hivatalosan is bejelentette, hogy érkeznek az Overwatch inspirálta szettek. A hősök mellett több izgalmas kockásított adaptációra is számíthatunk majd.

Hirdetés

Tegnap a LEGO és a Blizzard is megerősítették, hogy az Overwatch saját LEGO készleteket fog kapni. A bejelentés szerint a játék több eleméből is lesznek készletek, változó áron, változó témákban. Természetesen a hősök is kapnak majd saját szetteket és figurákat.

Hirdetés

Egyelőre se konkrét készleteket nem mutattak, se árakról nem beszéltek, de a D.Va szinkronhangjaként szolgáló Charlet Chung már megkapta saját minifiguráját, így a rózsaszín mechára már jó eséllyel számíthatunk. Genji szinkronhangja ugyancsak látta már karakterének LEGO kiadását és elvileg ez a figura is remekül sikerült. Alig várjuk, hogy végre láthassuk is a termékeket. A Blizzard egyébként a Nerffel is partneri kapcsolatba lépett, így hamarosan számíthatunk majd Overwatch inspirálta Nerf Gunokra is.

Ti lecsaptok majd az Overwatch LEGO készletekre vagy nem mozgat annyira benneteket az építőkockák világa? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)