Hirdetés

LEGO Star Wars - öt új szett készült a 20. évforduló alkalmából

|

Pompás darabokkal bővíthetik a gyűjteményeiket a rajongók.

Hirdetés

A LEGO 1999-ben szerezte meg a Star Wars licencjogait, hogy a franchise karakterei, járművei és egyéb elemei alapján készíthessen különleges készleteket.

Hirdetés

A 20 éves évforduló alkalmából pedig most új szettekkel jelentkezett a dán játékgyártó vállalat. A kollekció mind az öt darabja ikonikus jeleneteket és karaktereket örökít meg az eredeti, illetve az előzménytrilógiából is. Maguknak a járműveknek voltak már korábbi kiadásai is, most azonban új szettként, exkluzív minifigurák társaságában lehet majd őket megvásárolni. Az alábbi galériában megnézhetitek mindegyiket.

Az évfordulós szetteket egyelőre még nem lehet megvásárolni, de az előzetes tervek szerint még idén elérhetőek lesznek a rajongók számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)