Hirdetés

Irányítható Star Wars-os droidokkal erősít a LEGO

|

A nemzetközi Star Wars-nap alkalmából vadonatúj készletet jelentett be a dán vállalat.

Hirdetés

A LEGO és a Star Wars kollaborációjából már eddig is rengeteg érdekes szettet, illetve nagyobb alkotásokat is kaptunk, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet még több újdonsággal előállni. Ezúttal például három droidot építhetnek meg a rajongók a kockákból.

Hirdetés

Ma van a hivatalos Star Wars-nap, így teljesen érthető, hogy a LEGO most leplezte le vadonatúj, 1177 darabos készletét, a LEGO Star Wars Boost Droid Commandert, amiben R2-S2 mellett helyet kapott még a Gonk Droid, valamint a Mouse Droid is. A robotok megépítése után ráadásul irányíthatjuk is őket a megfelelő mobilos app letöltésével, így több mint 40 interaktív misszió vár a rajongókra.

A szett szeptember 1-jén válik elérhetővé 199 dolláros, azaz valamivel több mint 57 ezer forintos áron.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)