Hirdetés

Jön minden idők legnagyobb LEGO Star Wars készlete

|

LEGO rajongók, csináljatok helyet a polcon! Vagy béreljetek nagyobb lakást, mert ennek bizony kelleni fog a hely!

Hirdetés

Jó dolog manapság LEGO rajongónak lenni, hiszen elképesztő készletek jelennek meg. A műanyag építőkockákkal való játék sosem volt kifejezetten olcsó hobbi, azonban aki a legjobb szetteket akarja megszerezni, annak nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia manapság.

A jelenlegi legnagyobb készlet az 5195 darabos Ultimate Collector's Millenium Falcon, ez azonban viszonylag kevés embernek van meg, köszönhetően annak, hogy csak 2007 és 2010 között gyártották, így manapság 6000 dollár feletti összeget kell kipengetni érte, ha be akarja szerezni valaki. A LEGO hivatalos Facebook oldalán azonban felbukkant ma egy teaser, ami valami még nagyobbat sejtet.

A rövid videóból túl sokat nem tudtunk meg, de annyi biztos, hogy október elsején leplezik majd le a cuccot, és ez lesz az eddigi legnagyobb Star Wars LEGO készlet. Már régóta teaselgetik a cuccot, így a Redditen egyre biztosabbak benne a téma szakértői, hogy a 75192 UCS Millennium Falcon  lesz a dobozban. Valószínűleg senki nem bánná, ha újra kiadnák az immár 10 éves készlet átdolgozott változatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)