Hirdetés

A The Mandalorian űrhajójának LEGO szettjéhez jár annak digitális mása is

|

A készlet tartalmaz egy kódot, amit a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagában válthattok majd be, hogy Mando űrhajójával is röpködhessetek.

Hirdetés

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga eredetileg a Star Wars: Skywalker kora premierjével egy időben debütált volna, de a TT Gamesnek addigra még nem állt készen, hogy a kilenc részen átívelő történetet megfelelően legós keretbe foglalhassa. A csúszással így nyert időt a jelek szerint arra is felhasználták a fejlesztők, hogy néhány bónusz tartalommal készüljenek a LEGO szerelmeseinek. 

Hirdetés

Már előrendelhető az a készlet, mellyel a The Mandalorian főszereplőjének űrhajóját, a Razor Crestet építhetjük meg. A szett már önmagában ígéretesnek tűnik, de a cég most azt is elárulta, hogy egy kis meglepetést rejtettek el a dobozban - egy kódot, melyet aktiválva megkaphatjuk a jármű mását a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagában. 

A játékot kiadó WB Games is megerősítette az információt, és annyival egészítették ki, hogy Mando űrhajóját kizárólag ilyen módon szerezhetjük meg. Azt is fontos megjegyezni, hogy a készlethez tartozó figurákat, azaz Mandót, bébi Yodát, Greef Kargát és IG-11-et nem kapjuk meg a kód aktiválásakor (azt nem tudjuk, hogy más módon megszerezhetőek-e).

A Razor Crest szett szeptember 1-én jelenik meg, ezzel ellentétben arról még mindig nem érkezett infó, hogy a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga mikor kerül a boltok polcaira. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)