Hirdetés

Álmodni sem mertünk ilyen LEGO Super Mario készletről

|

Interaktív szettek születnek a LEGO és a Nintendo együttműködéséből.

Hirdetés

Március 10-én, a MAR10-nap alkalmából még csak azt súgta meg a LEGO, hogy a Nintendóval közösen csinál valamit a Super Mario franchise-zal, de az eddig kérdés volt, hogy pontosan mit. Ma egy videóval jelentették be az elsősorban a gyerekeket célzó interaktív készleteket.

Hirdetés

Mint az elég egyértelműen látszik, határozottan nem hagyományos LEGO-szettekre számíthatunk. A gyerekek megépíthetik a pályákat, majd a nagy Mario figurát terelgethetik végig, amely hangot ad, és egy a mellkasán elhelyezett kijelzőn mutatja, hány érmét gyűjtött össze, illetve mennyi idő maradt még a pálya teljesítésére. Valamihez, valahogyan bluetoothon keresztül is fogjuk tudni csatlakoztatni, amire a hátán elhelyezett gomb utal. Egyelőre nem tudni, mikor kerül a boltok polcaira, csak annyit, hogy még idén kapható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)