Hirdetés

Mélyen a zsebünkbe kell nyúlni a LEGO Super Mario készletért, kiderült, mikor érkezik

|

Az alap készlet mellett kiegészítőket is vásárolhatunk majd, de egyik sem lesz olcsó.

Hirdetés

Néhány hete már keringett az interneten, hogy érkezik egy LEGO Super Mario készlet, de a konkrétumoknak eddig meglehetősen híján voltunk. Nemrég azonban a LEGO bejelentett minden, a megjelenéssel kapcsolatos fontosabb információt, beleértve azt is, hogy hogyan bővíthetjük majd az alapszettet, ha esetleg netán meguntuk azt.

Hirdetés

A Super Mario vonal idén augusztus elsején jelenik majd meg, az alapkészlet pedig 60 dollárért (átszámítva nagyjából 20 ezer forintért) lesz megvásárolható. Ezzel együtt két kiegészítő, a Piranha Plant Power Slide (30 dollár - 10 ezer forint) és a Bowser's Castle Boss Battle (100 dollár - 33 ezer forint) is megvehető lesz már a megjelenés napján. Az is kiderült, hogy ahogy az az első trailerben is látható volt, a Mario figurának LCD képernyők lesznek a szemein, a száján és a hasán, hogy reagálni tudjon mókázásra.

A kezdő szettet könnyedén lehet majd kombinálni a kiegészítőkkel, és mindegyikük olyan "egyedi kihívásokat" nyit majd meg, amelyeket a haverokkal vagy ellenük játszhatunk le. A Super Mario vonal természetesen mobilos alkalmazásos támogatást is kap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)