Hirdetés

Nem lehetetlen, hogy elkészüljön egy The Legend of Zelda vagy Futurama LEGO szett

|

Tízezer támogatójuk már van, mostantól a LEGO és a Nintendo kezében a döntés.

Hirdetés

A LEGO az utóbbi években felfedezte, hogy érdemes a fiatal felnőttekre is célozni, ezért készült például Stranger Things, Agymenők, valamint Jóbarátok témájú szett. Emellett a cég arra is rájött, hogy a gamerek ugyancsak szeretnek modelleket összerakni és a polcukra helyezni, így megjelentek a Minecraft és Overwatch szettek, melyek sikerrel fogytak, és ezáltal kikövezhették az utat a további készleteknek.

Hirdetés

A LEGO Ideas oldalán civil alkotók ötleteire lehet szavazni, és a napokban összegyűlt 10000 támogató egy a The Legend of Zelda: Breath of the Wildhoz kapcsolódó készletnél is. A következő lépés, hogy a LEGO szakértői is megnézik, kitalálják, megvalósítható-e, formálják egy kicsit, illetve találkoznak a Nintendo képviselőivel, hiszen végső soron nekik kell dönteniük arról, odaadják-e a szükséges jogokat. Hasonló procedúra vár a Planet Express űrhajóra is, ott azonban annyival könnyebb dolga lehet a LEGO-nak, hogy a Simpson család figurákkal már megalapozták a kapcsolatot, és a Disney-vel is elég jóban vannak A jelenleg vizsgált szetteket az alábbi videóban láthatjátok, van köztük még queenes, seinfeldes, és Reszkessetek betörők tematikájú pakk is.

Ti melyiket vennétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)