Hirdetés

Az új LEGO birodalmi csillagromboló majdnem 5000 darabból áll

|

A készletért kb. 230 ezer forintot kell fizetnünk, plusz egy új polcot sem árt majd venni hozzá.

Hirdetés

A keményvonalas LEGO gyűjtők október 1-én kapnak egy új kihívást (anyagit is). Ekkor érkezik majd ugyanis az új Ultimate Collector Series Devastator, azaz a csillagromboló, ami az Egy új remény elején gyakorlatilag befalta Tantive IV-et Leia hercegnővel a fedélzetén. Persze, hogy azonnal fel akarjuk mi is építeni ezt a szörnyet. 

Hirdetés

A készlet pontosan 4784 darabból áll, és egy apró kis Tantive IV-et is tartalmaz, a teljesség kedvéért. Az elkészült modell 110 cm hosszú, 66 cm széles, és 44 cm magas, így aki be akarja szerezni, annak le kell majd takarítania hozzá egy egész könyvespolcot. És persze a malacperselyt is.

A 700 dolláros ár nem éppen emberbarát, de akinek otthon már ott figyel egy UCS Millennium Falcon és egy 2002-es UCS csillagromboló, azoknak már szeme se rebben erre. Nektek hogy tetszik a birodalmi kockacsoda?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)