Hirdetés

Legóból épült meg a The Witcher 3 ikonikus fenevada

|

A maga módján még kockákból kirakva is félelmetesen mutat.

Hirdetés

Még csak néhány hónapja zajlottak a netflixes The Witcher-sorozat második évadának munkálatai, mikor először szárnyra kapott a hír, hogy a Henry Cavill alakította Geraltnak a The Witcher-univerzum egyik legfélelmetesebb szörnyével, egy leshennel (magyarul lesi) is meg kell majd küzdenie.

Az erdőkben garázdálkodó ősi szellem a képernyőn végül egész másként öltött formát, mint ahogy azt a The Witcher 3 játékban sokan megszokhatták, ám akinek hiányzik a CD Projekt RED-féle dizájn, az most Lego-készletként is megcsodálhatja.

Hirdetés

A The Witcher 3 Reddit-fórum egy tagja ugyanis nemrég feltöltött két fotót egy leshenről, amit maga rakott össze a játék tiszteletére. Ahogy az a képeken látható, egész jó munkát végzett, még a fenevad "vállára" tűzött emberi koponya sem hiányzik, sőt, rögtön kettőt láthatunk belőle.

A Lego-lesivel persze kompromisszumokat is kellett kötni, hiszen a szörnyeteg fejét itt például nem szarvas, hanem egy marhakoponya adja, amit többek között a Ninjago és a 2013-as A magányos lovas című film szettjeihez mellékeltek. A szemfülesebbeknek feltűnhet továbbá, hogy kissé rövidek a kockarémség lábai, amire a készítő szerint a stabilitás és a minifigura-méretarány megőrzése miatt volt szükség.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A The Witcher 3 rajongói egyébként hamarosan ismét nekieshetnek a szörnynek, hiszen ha sikerül tartani az októberben bejelentett menetrendet, valamikor április és június között számíthatunk a játék next-gen frissítésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)