Hirdetés

LEGO-szett leplezhette le a következő Fekete Párducot

|

Úgy fest, hogy a Fekete Párduc 2-höz kötődő készlet lelőtte a film egyik legnagyobb meglepetését.

Hirdetés

November 10-étől kezdik vetíteni a hazai mozik a Fekete Párduc 2-t, amit nemcsak azért várnak türelmetlenül a rajongók, mert ez a film zárja le az MCU negyedik fázisát, illetve mutatja be Ironheart és Namor karaktereit, hanem azért is, mert minden valószínűséggel választ ad a sokakat foglalkoztató kérdésre, hogy ki léphet a Chadwick Boseman tragikus halála miatt kiírt T'Challa, vagyis az eddigi Fekete Párduc örökébe. Természetesen több potenciális jelöltje is van az internet népének, kezdve mindjárt a valamiképp feltámasztott N'Jadakával, azaz Erik "Killmonger" Stevensszel (Michael B. Jordan), akire a magyar fordítók a rettenetesen hangzó Koncoló nevet aggatták.

Sokan logikusabbnak tartanák, ha Wakanda új védelmezője a Jabari törzs vezetője és legjobb harcosa, a Winston Duke alakította M'Baku lenne, miközben természetesen annak az elméletnek is jókora tábora van, mely szerint bizonyosan családon belül marad ez a feladat, és T'Challa húga, a feltalálónak sem utolsó Shuri (Leticia Wright) veszi majd át a stafétát.

Hirdetés

Utóbbi esélyei jócskán megnőttek a minap, köszönhetően az underscorezeus néven futó Instagram-fiók által megosztott képeknek, amelyeken a film egyik jelenetét kiragadó, War on Water fantázianevet viselő LEGO-szett látható. A wakandaiak és a Namor vezette atlantisziak közötti összecsapás nem okozott meglepetést, azt már a Fekete Párduc 2 (Black Panther: War for Wakanda) előzetese is megvillantotta, hogy a két nép konfliktusa lesz a film történetszálainak egyike. Arra viszont nem számítottunk, hogy a szóban forgó készlet lényegében elspoilerezi, hogy ki lesz az új Fekete Párduc.

Már a csomagolás borítóképe is sokat sejtető, de ha lapozunk egyet, és közelebbről is szemügyre vesszük a hátoldalt, akkor egyszerűen nem tehetünk úgy, mintha nem látnánk azt a Fekete Párduc figurát, melynek levetett álarca alól Shuri jellegzetes fürtjei kandikálnak ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen az is benne van a pakliban, hogy a Marvel csupán a bolondját járatja a rajongókkal, és szándékosan vezeti őket tévútra, ahogy azt sem zárhatjuk ki, hogy Shuri ugyan magára ölti a Fekete Párduc jelmezt, de csak átmenetileg, és valaki más lesz majd a tényleges utód. Novemberben erre is fény derül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)