Hirdetés

Leleplezte Fekete Párduc új maszkját a Funko! Pop egyik figurája

|

A kiszivárgott képeken már a Fekete Párduc 2 több főszereplője is látható.

Hirdetés

A Black Panther: Wakanda Forever előzetesében már láthattuk a film főgonoszát, Namort, akit a mexikói Tenoch Huerta alakít. A karakter dizájnjáról már több képet is lehetett látni, viszont a címszereplő teljes felszerelését és a maszkját hivatalosan még nem mutatatta be a Marvel.

A jelek szerint azonban sikerült idő előtt leleplezni ezt, ugyanis kiszivárogtak képek a Funko! Pop új kollekciójáról, aminek kiemelt szereplője a Fekete Párduc, de rajta kívül több karakter is felbukkan.

Hirdetés

A játékgyártó a Black Panther: Wakanda Forever filmhez kapcsolódó kollekcióját egy Reddit-oldalon mutatták meg. Namor felszerelése ugyan az Empire magazin borítóján már megjelent, de a Fekete Párduc teljes öltözetét is maszkját még nem láthattuk.

A fókuszban ugyan az új Fekete Párduc áll, de Namor, Attuma és Ramonda királynő figurái is szerepelnek a képeken:

A Black Panther: Wakanda Forever idén november 10-én debütál a hazai mozikban. Nektek hogy tetszenek a karakterek az eddig látottak alapján?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)