Hirdetés

Logan Paul NFT-t dob piacra a világ legdrágább Pokémon-kártyájához

|

Most te is az 5,3 millió dolláros kártya "társtulajdonosa" lehetsz.

Hirdetés

Még áprilisban számoltunk be róla, hogy az immáron bokszolóként és pankrátorként is próbálkozó YouTube-celeb, Logan Paul egy új NFT-s piacot indít Liquid Marketplace néven, ahol blokklánc-alapú tokenek formájában vásárolhatunk tulajdonrészt ritka gyűjtői tárgyakból.

Azóta viszont látványosan letérdelt a kriptovaluták árfolyama, ami az NFT-s őrületet is őrlángra tette: a Chainalysis elemzőcég szerint 12 hónapja nem volt olyan alacsony a kereslet a tokenek iránt, mint júniusban. A jelek szerint azonban ez nem igazán zavarja Pault, aki most a legnagyobb kincsét fogja áruba bocsátani.

Hirdetés

A videós az 1998-as Pikachu-Holo Illustrator kártyáját dobja fel a Liquid Marketplace-re, ami még áprilisban került hozzá, 5,275 millió dolláros eladási árával pedig a világ legdrágább Pokémon-kártyájának számít. A Guinness Rekordok Könyvében is jegyzett tárgyból tulajdonrészt vásárolhatnak azok, akik hisznek Paul vállalkozásában.

A ritka kártya 49%-os tulajdonrésze az influencer/boxoló/pankrátor birtokában marad, a többire viszont darabonként 10 centes áron csaphatnak le az érdeklődők. Az aktuális árfolyamon ez nagyjából 40 forintot jelent, ami ugyan nem tűnik soknak, ám ennyi pénzből már például 83 milliliternyi hatósági áras benzint is vehetünk, ami még akkor is tutibb üzlet lehet a Paul-féle NFT-nél, ha nincs is autónk.

Az exkluzív lehetőség promotálására a youtuber mindenesetre egy új videót is megosztott, amelyben elmeséli a vásárlás történetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)