Hirdetés

Loki és Sylvie figurákat dob piacra a Hot Toys

|

A Marvel sorozatának karakterei kiegészítővel együtt szerezhetőek be.

Hirdetés

A pandémia miatt sokáig rostokoltak a Marvel filmes és sorozatos tervei, viszont idén nagyon belehúzott a vállalat és bemutatott két filmet a mozikban (plusz jön még egy harmadik), valamint több szériája is debütált a Disney+-on, amelyek közül az egyik Lokira fókuszált.

Tom Hiddleston karakterének egy alternatív verzióját ismerhettük meg ebben, akit az idővonalakat felügyelő TVA (Time Variance Authority) bíróság elé állít, azonban egy ügynök (Owen Wilson) közbelépésének köszönhetően megússza, és afféle szövetségesként segít felkutatni egy másik Loki-változatot, Sylvie-t (Sophia Di Martino). 

Hirdetés

A rajongók hamarosan a sorozatbeli Loki és Sylvie figuráit is hozzáadhatják majd a gyűjteményükhöz, ugyanis a Sideshow jelentése szerint előrendelhetővé váltak a Hot Toys hivatalos kiadásai. Az elképesztően részletesen kidolgozott termékek nagyjából 30 cm magasak, átszámolva közel 100 ezer forintba kerülnek fejenként, és mindegyikhez tartozik egy tematikus állvány, cserélhető háttér, továbbá egy rakás kiegészítő (Loki esetében például kard, tőr, számítógép, Miss Minutes miniatűr mása és hasonlók, Sylvie-nél pedig akad többek között penge és cserélhető végű pálca is). 

A szállítás csak valamikor 2023 első negyedévében várható, szóval odébb van még az, hogy kézbe vehessük a Loki vagy Slyvie szobrokat. Szerintetek megérnek ennyit?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)