Hirdetés

Godzilla és barátai is bekerültek Magic: the Gathering új szettjébe

|

Az új Ikoria: Lair of Behemoths szett összemosta a japán szörnyfilmeket a Wizards of the Coast népszerű gyűjtögetős kártyajátékával.

Hirdetés

A Magic: the Gathering tegnap leleplezett következő szettjében egy teljesen új síkra látogatunk el: ezúttal Ikoria lesz a kalandok helyszíne, ahol toronyház méretű behemótok küzdenek meg egymással. Az új Ikoria: Lair of Behemoths kiadás tehát masszívan a japán szörnyfilmeket idéző óriásokra épít, ez a párhuzam pedig cseppet sem véletlen, hiszen Godzilla, Rodan, Mothra, vagy épp Ghidorah is bekerült a népszerű kártyajátékba. 

Hirdetés

Micsoda? Mit keresnek itt a legismertebb kaidzsúk? Nos, teljesen azért nem ment el az alkotók esze, természetesen a nem ugrottak át New York szétvert felhőkarcolói közül ezek a lények a Magic világába, mindösszesen arról van szó, hogy pár kártyalap kapott "szörnyesített" alternatív verziót. Így például a Illuna, Apex of Wishes nevezetű lapból létezik egy Ghidorah, King of the Cosmos néven futó változat is, amely képességeit tekintve megegyezik az eredeti kártyával, viszont grafikaként már Godzilla ősellensége, a háromfejű sárkány látható rajta. Hasonló módon kerülhetett be a játék a bébi, a robot és űrbéli Godzilla is. Összesen 16 ilyen kártya érkezik, plusz három verzió (Crystalline Giant, Dirge Bat, Mothra's Great Cocoon) kizárólag a japán kiadásban lesz elérhető.

Nekem egyébként egy fokkal jobban tetszenek azok az új alternatív grafikájú lapok, amik képregényes hatású artokat kaptak. Így fest egymás mellett a három variáns Vadrok/Rodan esetében, vagyis a normál, a "képregényes" és a "szörnyfilmes" kártyalap:

Az alábbi galériában összeszedtük az eddig hivatalosan is megmutatott és kiszivárgott kártyákat, mazsolázzatok közöttük nyugodtan.

Az Ikoria: Lair of Behemoths kiadás kapott egyébként egy látványos előzetest is, érdemes ezt is megnézni.

Persze nem csak a boltok polcaira kerültek fel a Ikoria: Lair of Behemoths kártyacsomagok, hanem a játék digitális verziójában, a Magic: the Gathering Atenában is elérhető lesz az új szett, egészen pontosan április 16-án érkezik meg ide. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)