Hirdetés

Bemutatkozott a Magic: The Gathering legújabb Planeswalkere

|

Az októberben érkező legújabb Magic: The Gathering szett egy új karaktert is bemutat, aki saját könyvet is kapni fog a booster megjelenése előtt.

Hirdetés

A Wizards of the Coast október közepén tervezi megjelentetni a Magic: The Gathering - Throne of Eldraine című kiegészítő csomagját, amivel együtt egy új Planeswalker karakter, Oko is csatlakozik a játékhoz.

Hirdetés

Oko karakteréről viszonylag keveset tudunk (egyelőre az sem ismert, hogy milyen színeket képvisel), de a leírás szerint egy karizmatikus, öntelt, titokzatos, okos és hiú szereplőről van szó, aki a Fey létsíkról származik, és erős alakváltó képességekkel született. A történetét a Throne of Eldraine: The Wildered Quest című kötetből fogjuk megismerni, ami szeptember 4-én jelenik majd meg.

A Throne of Eldraine bemutat egy új létsíkot, amit a tündér- és népmesék ihlettek. A Grimm testvérek történeteitől Piroskáig minden felbukkan majd. A kártyák új mechanikákat is behoznak a játékba, de azokról egyelőre nem mesélt a Wizards.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)