Hirdetés

Magyarul is elérhető a Trónok harca Monopoly

|

Az év elején bejelentett Game of Thrones Monopoly itthon is megjelent, ráadásul teljesen magyar nyelven.

Hirdetés

Már februárban felírtuk karácsonyi listánkra a Trónok harca Monopolyt, és   reménykedtünk abban, hogy itthon is beszerezhető lesz. Már az angol változattal is kiegyeztünk volna, de egy magyar csapat lefordította, és a Hasbróval együttműködésben hivatalosan kiadja a licencelt, az angol változattól pusztán nyelvében különböző kiadást.

A Game of Thrones Monopoly alapvetően annyiban más az eredetitől, hogy a birtoklevelek a Trónok harca univerzum birtokaihoz és helyszíneihez tartoznak, a vasút mezők helyén négy ház (Baratheon, Targaryen, Stark és Lannister) szerepelnek, a szolgáltatói mezők a Vörös Pusztaság és A Fal, a birtokokon elhelyezhető épületek pedig a Falut és az Erődöt jelképezik. Szerencsekártya helyett Valar Morghulis és Vastrón van. Ha szeretnétek a karácsonyfa alá tenni, itt rendelhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)