Hirdetés

Magyarul is megjelenik a Frostpunk társasjáték

|

A Delta Vision kiadó jó hírrel szolgált a társasrajongóknak.

Hirdetés

Társasjátékozni jó, egyedül és pajtásokkal egyaránt. Ehhez a hobbihoz pedig nyelvtudás sem elengedhetetlen feltétlenül, hiszen egyre több alkotás kap magyar kiadást, az idei megjelenéseket például mi is összeszedtük egy csokorba. Többek között olyan újdonságok várhatók 2022 folyamán, mint a Berobbanó cicák, a Harry Potter: Roxforti csata - Charms and Potions, a Star Wars: Jabba palotája, a Jekyll vs. Hyde és A dolog, de időközben érkezett még egy örömteli bejelentés. 

A 11bit Studios fagyos városmenedzselős túlélőjátéka, a Frostpunk zajos sikert aratott a Kickstarteren társasjátékként, a kívánt 200 ezer euró helyett közel 19 ezer támogató nagyjából 2,5 millió eurót kalapozott össze a projekt számára. A készítők brutális, kihívást jelentő és komplex játékmenetet ígérnek, amelyet mégis könnyű megtanulni, akárcsak a videojáték esetében.

Hirdetés

Az 1-4 játékos szórakozását - vagy az elhangzottak alapján inkább vívódását - garantáló koncepciót nagyon szerettük volna magyarul játszani, a Delta Vision pedig úgy tűnik, hogy gondoskodik ennek beteljesítéséről. A kiadó a Facebookon erősítette meg, hogy idén érkezik a Frostpunk magyar kiadása, ráadásul mindjárt a Frostlander kiegészítővel együtt. A Frostpunk társasjáték hazai megjelenésével kapcsolatban egyelőre csak annyit tudni, hogy 2022 negyedik negyedévében, tehát az év utolsó hónapjaiban várható, de már ez is jó hír. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)