Hirdetés

Már Dungeons & Dragons Monopoly is létezik, mert hát ki ne akarna Demogorgonokkal kereskedni

|

Ismerek egy sötét elfet Vízmélyvárban, aki nagyon büszke lenne azokra a kapitalista kalandozókra, akikké a Monopolyn keresztül válhattok.

Hirdetés

Most mindenki felejtse is el a Vízmélyvára alatt megbújó 500 000 aranyat, mert a Monopoly: Dungeons & Dragons jóval több érméhez fog hozzásegíteni titeket. Mert hiszen amikor úgy döntöttetek, hogy hátatokra csapjátok az Adventurer's Kiteteket, akkor nyilván az volt a fejetekben, hogy kapitalista disznók módjára vonultok majd csendes nyugdíjba (bár amennyi karaktert láttam már zombivá válni egy Intellect Devouvertől, lehet, hogy ezzel járnátok jobban).

Hirdetés

Az Usaopoly csapata úgy döntött, hogy kisegít majd benneteket egy társasjátékkal, ami mellőzi az perception checkeket, és inkább arra koncentrál, hogy gazdaggá tegyen benneteket. A játékmenet alapjai nem változtak, de a vasút helyére például dungeonok kerültek, a különböző ingatlanok pedig szörnyekké változtak. Ha szeretnél Beholderekkel seftelni, akkor ez lesz a te játékod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)