Hirdetés

Már előrendelhető a magyar nyelvű Bloodborne társasjáték

|

Végre lokalizált formában is megjelenik a FromSoftware csodájának asztali változata.

Hirdetés

Ha követtek minket a különböző közösségi felületeken, akkor bizonyára tudjátok, hogy imádjuk a FromSoftware játékait. Az csak egy dolog, hogy Csirke és mazur hónapok óta minden lehetőséget megragadnak, hogy az Elden Ringről beszéljenek, de előbbi annyira rajta volt a Dark Soulson, hogy még a társasjátékot is berendelte Kickstarteren az összes kiegészítővel együtt. Ezt egyébként egy videóban ki is bontottuk.

A Bloodborne alapján előbb egy kártyajáték készült, majd egy minifigurákkal bőségesen megpakolt társasjáték, amire kevesebb, mint 20 perc alatt dobták össze a pénzt Kickstarteren.

Hirdetés

A csomag tavaly debütált angol nyelven, idén pedig végre magyarul is beszerezhetik a rajongók a mutatós szettet. A 37 figurát tartalmazó, 1-4 fő által játszható kooperatív szörnyvadászatra ráadásul az előrendelők akciós áron csaphatnak le.

2022-ben egyébként rengeteg izgalmas társasjáték érkezik magyar nyelven, a kedvenceinket ebben a videóban gyűjtöttük össze:

Nektek hogy tetszik a Bloodborne társas? 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)