Hirdetés

Mark Hamill Jokerét fantasztikus játékfiguraként örökítik meg

|

A Hot Toys játékcég az Arkham Asyulumban megismert Joker karakterét készítette el, méghozzá nem is akármilyen kivitelben.

Hirdetés

A DC-univerzum egyik legikonikusabb figuráját már rengetegen megszemélyesítették. Az egyik legemlékezetesebb viszont Mark Hamill szinkronja marad, aki az animációs sorozatban, később pedig a Batman: Arkham Asyulumban adta a hangját Jokernek.

A hongkongi székhelyű Hot Toys ezúttal Hamill Joker-munkássága előtt tiszteleg - hiszen már Star Wars-figurát is mintáztak róla. Eddig a Hot Toysnál még egy színészről sem mintáztak két különböző karaktert, de Hamill egyértelműen megérdemli, hogy ő legyen az első.

A Joker-figura mellé a különleges Joker Toxin lövedékekkel felszerelt pisztoly, Hypno szemüveg, dinamittal töltött felhúzható játékfogsor, bilincsek, valamint egy speciális állvány is beszerezhető.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)