Hirdetés

Megjelent az első Marvel témájú társasjáték a Kickstarteren

|

A közösségi finanszírozásban igen jártas CMON kiadásában készülő Marvel United társasban a Bosszúállókat kell összegyűjtetnünk, hogy megvédjük a földet a Marvel univerzum legnagyobb gonosztevőitől.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a társasjátékok újabb virágkorukat élik, és a közösségi finanszírozásnak hála rengeteg művész valósíthatja meg álmát és tárhatja elénk a jobbnál jobb mechanikákkal ellátott szetteket. Most a Marvel rajongók örülhetnek, ugyanis az univerzum legismertebb karaktereit vezethetjük csatába a nemrég bejelentett Marvel Unitedben. 

Hirdetés

A társast a Spin Master Games fejleszti és a kiadásáért az a CMON nevű cég áll, akik már 41 Kickstarter projektet vittek végig sikerrel. A megvalósuláshoz 150 ezer dollárra volt szüksége az alkotóknak, ami szinte azonnal összegyűlt, hiszen a cikk írásának pillanatában nagyjából 540 ezer dollárnál jár a számláló és folyamatosan növekszik. Egy rövid előzetest is összeraktak a játékhoz, tehát ha érdekel a játék, akkor érdemes lecsekkolni:

A karakterek stílusa kicsit a Funko POP! figurákéhoz hasonlít, ami társasjáték formában kifejezetten jól mutat. Egy kooperatív társasról beszélünk, tehát a játékosoknak össze kell fogniuk, hogy véget vethessenek Vörös Koponya, Ultron és a többi rossz fiú ármánykodásának. 

Nektek hogy tetszik első látásra a Marvel United?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)