Hirdetés

Hivatalos játékfigurák is érkeznek a Marvel's Avengers mellé

|

Ráadásul a Hasbro műhelyéből kerülnek ki ezek az alkotások, így valószínűleg a minőségükre sem lesz majd panaszunk.

Hirdetés

Jövő tavasszal megérkeznek a Bosszúállók PC-re és konzolokra, és az eddig napvilágot látott anyagok és információk alapján elég ígéretesnek tűnik a Marvel's Avengers. A legnagyobb rajongók pedig nemcsak a képernyőjükön találkozhatnak a szuperhősökkel, hanem akár a polcra is kirakhatják majd őket.

Hirdetés

A Marvel Games a Twitteren leplezte le, hogy a Hasbro egy vadonatúj kollekcióval készül a rajongók számára, amit a Square Enix jövőre debütáló játéka inspirált, így értelemszerűen az abban látott karakterekről lesznek mintázva a figurák. Egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor jövő tavasszal debütál a Marvel Gamerverse Legends elnevezésű gyűjtemény, de a srácok már most megmutatták nekünk az egyik darabját, a teljes páncélzatban feszítő Vasembert.

A Marvel's Avengers 2020. május 15-én debütál PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, szóval nagy valószínűséggel a figurák is ekkortájt lesznek elérhetők a boltokban. Ti melyik hős figuráját tennétek ki legszívesebben a polcotokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)