Hirdetés

Mass Effect lapokkal bővül a Cards Against Humanity kártyajáték

|

A nem csak politikailag, de az élet minden területével szemben inkorrekt kártyás partijáték, a Cards Against Humanity hamarosan ráléphet a Mass Effect rajongók tyúkszemére is.

Hirdetés

A Cards Against Humanity a világ egyik legszórakoztatóbb kártyajátéka, amely egy ideje már online is játszható. Való igaz, szurkálódó, esetenként morbid és sokszor polgárpukkasztó humora nem mindenkinek fekszik, de akinek igen, az azon is jót szokott derülni, hogy a készítők milyen turpissággal mutatnak rá az emberi hiszékenységre a Black Friday kapcsán

Március 23-án végre megjelenik a Mass Effect: Andromeda, ennek kapcsán összeállt a BioWare és a Cards Against Humanity, hogy piacra dobjanak egy vadonatúj, Mass Effect-témájú 14 darabos kártyacsomagot, amely nem kímél se istent, se krogant. Az előzetes információk szerint a lapok nem csupán belsős poénokat tartogatnak a játékosok számára, de odáig merészkednek, hogy piszkos szójátékot űznek a népszerű sorozat címéből is. 

A Mass Effect Pack már előrendelhető 1 dollárért cserébe és a Cards Against Humanity lángelméi nem restelltek még az apró betűs részben is odaszúrni kicsit, ugyanis feltüntették, hogy a hiányzó kártyák később kerülnek eladásra egy DLC képében. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy ez csak a jéghegy csúcsa és előkerülnek olyan kényes témák is, mint Shepard nemi élete vagy a Mass Effect 3 befejezése, szóval lesz min összeveszni a haverokkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)