Hirdetés

Jönnek a McFarlane Toys Fortnite figurái

|

Számos figura, szobor, és kapcsolódó kiegészítő készül a Fortnite-rajongók számára.

Hirdetés

Már nagyon kíváncsiak voltunk, mikor kezdi el az Epic úgy igazán fejni a Fortnite-fanokat minden fronton, de csak eddig kellett várnunk.

Hirdetés

A McFarlane Toys hamarosan számos, a Fortnite-hoz kapcsolódó játékot kiad, köztük a fent is látható figurát. A cég vezérigazgatója, Todd McFarlane megjegyezte, hogy mivel többszáz karaktervariáció lehetséges, ez kiváló alapot nyújt a figura- és játékgyártáshoz, így elképzelhető, hogy elég durva kínálat fog összeállni nemsokára. Még nem tudjuk, a Fortnite McFarlane figurák mikor kerülhetnek forgalomba, de elég tudni, hogy már készülnek.

Egyébként már a Funko is dolgozik Pop figurákon, az első hullámban 12 érkezhet az ünnepi szezonra. Ezeket még nem nézhettük meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)