Hirdetés

Még meg sem jelent a Cyberpunk 2077 társasjáték, de már leleplezték az első kiegészítőt

|

Panam Palmert is megszerezheti, aki időben lecsap a Cyberpunk 2077: Gangs of Night City mellé érkező Families and Outcasts csomagra.

Hirdetés

Hátra van még szűk két hét a Cyberpunk 2077: Gangs of Night City Kickstarter-kampányából, de már most több mint a háromszorosa összegyűlt az igényként megjelölt 100 ezer dolláros célösszegnek. Látva az óriási érdeklődést, a CMON és a CD Projekt Red kettőse úgy döntött, hogy opcionális lehetőségként a társasjáték első kiegészítőjét is bevonja a buliba.

Az 50 dolláros Outcasts and Families címéből a Cyberpunk 2077 világának ismerői valószínűleg anélkül is kitalálják, hogy milyen új helyszínt csap a bővítmény az alapjátékhoz, hogy továbbolvasnának.

Hirdetés

Bizony, a Night City határain túl fekvő Badlandsről, a nomádok földjéről van szó, és ez a régió L alakban öleli majd körbe (persze csak részlegesen) a város térképét jelképező táblát. Ráadásul a pluszterület egy új történetszállal (a cégek megpróbálják rátenni a kezüket a földünkre, és rajtunk múlik, hogy ellenállunk, vagy elfogadjuk az ajánlatot) és két új bandával (Aldecaldos, Wraights) növeli a társasjáték szavatosságát, miközben négyről ötre emeli a játékosok maximális számát.

Aki pedig még a kampány vége előtt lefoglalja a saját példányát, exkluzív ajándékként megkapja Panam Palmert is, kártyástul, figurástul. Ezzel a lehetőséggel egyébként az is élhet, aki már támogatta a projektet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)