Hirdetés

Megérkezett az eddigi legnagyobb LEGO Pókember-szett

|

A 76178 Daily Bugle nevű szett összesen 3772 darabból áll, és több mint 80 cm magas.

Hirdetés

Sokféle Marvel LEGO-t, sőt sokféle pókemberes LEGO-készletet láttunk már, a 76178-as sorozatszámú szett azonban minden korábbi olyan terméken túltesz, ami a barátságos és közkedvelt hálószövőhöz köthető.  

Neve alapján nem nehéz kitalálni, hogy a szett Pókember civil munkahelyét, a Hírharsona magazon szerkesztőségi épületét fedi le. Összesen 3772 LEGO-darabkából áll, és 32 hüvelyk, azaz 81,28 centiméter magas. Nem mellékesen egy halom minifigura jár hozzá.

Hirdetés

A hivatalos leírás szerint visszatérő miniként kerül a szettbe Mysterio, Doctor Octopus, Venom, Carnage, Peter Parker, Aunt May, Gwen Stacy, Miles Morales, Ghost-Spider, Firestar, Spider-Ham, Betty Brant, Ben Urich, Robbie Robertson, Ron Barney, Bernie the Cab Driver, Amber Grant, Green Goblin, Sandman, és Spider-Man (az egyszerűség kedvéért végig az angol elnevezéseket használtuk. Öt teljesen új figura is került a készletbe: Blade, Black Cat, Daredevil, Punisher, és J. Jonah Jameson itt debütáltak.

Az alábbi galériában több képet is találtok az említett szettről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)