Hirdetés

Megjött a családbarát Cards Against Humanity kiegészítő, az egészet letöltheted ingyen

|

Az otthon ragadt családok együtt nyomhatják a világ egyik legnépszerűbb társasjátékát.

Hirdetés

A Cards Against Humanity nem arról híres, hogy finomkodna a kényesebb témákkal. Az alapkészletet nemhogy gyerekek kezébe, de érzékenyebb lelkű felnőttekébe sem adnám. A COVID19-időszakot megkönnyítendő viszont a játék kiadásáért felelős csapat most összerakott egy mindenki számára emészthetőbb csomagot. A Family Editionben olyan kártyák vannak, melyek a család kisebb és nagyobb tagjait is elszórakoztathatják.

Hirdetés

A készletet kimerítő tesztelés alatt hozták össze, és az elkészültét gyerkőcök és családos felnőttek felügyelték, ami abban is megmutatkozik, hogy egyes lapokat egyébként konkrétan gyerekek írtak. A kiegészítőt 25 dolláros áron lehet megrendelni, de az új lapokat PDF formátumban, ingyen is le lehet tölteni. A kis és nagy kártyás verzióknak vannak tintakímélő változataik is azok számára, akik nem szeretnének a vételárral megegyező értékben patronokat vásárolgatni.

A Cards Against Humanity minden formájában egy végtelenül szórakoztató játék. Így, hogy az egész családot az asztal köré gyűjthetjük vele, már a karantén is egy fokkal elviselhetőbbé válik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)