Hirdetés

Megjött az első kép a Rainbow Six: Siege társasról, hamarosan indul a Kickstarter

|

Még mindig nem tudunk sokat a cuccról, de az első komolyabb anyagok meggyőzőek.

Hirdetés

A Mythic Games a közelmúltban jelentette be, hogy összeálltak a Ubisofttal egy Rainbow Six: Siege asztali társas megtervezéséhez. A srácoknak konkrétan az a céljuk, hogy figurákkal, kártyákkal és táblákkal tegyék játszhatóvá kedvenc taktikai lövöldénket, így egy keményvonalas stratégiai mókára számítottunk. Az első bemutató kép alapján nem kellett csalódnunk.

A Siege - The Board Game-ben két csapat tagjai lehetünk, akiknek kisméretű csatetereken kell feladatokat teljesíteniük. A harchoz kapunk gyönyörű figurákat és 3D modelleket az olyan tereptárgyakhoz, mint betörhető ajtók, barikádok és egyebek.

Hirdetés

A pozicionálásnak és a taktikus mozgásnak fontos szerepe lesz a meccsek során, amire nagyon kíváncsiak leszünk, egyelőre csak egy menő Cluedo táblából kell elképzelnünk az élményt...

A projekt Kickstarter kampánya valamikor a nyáron fog elindulni, de már most feliratkozhattok rá, hogy azonnal kapjatok értesítést, amint lehet támogatni azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)