Hirdetés

Megszületett a valaha volt legkisebb (hivatalos) Rubik-kocka

|

Ennek a kirakása külön kihívásokkal is jár majd.

Hirdetés

A MegaHouse nevű japán játékgyártó cég legfrissebb terméke egy 1700 dolláros Rubik-kocka, ami nem azért kerül ennyibe mert gyémántokból van kirakva. Egy egyszerű, fémből készült kockáról van szó, aminek egyetlen különlegessége, hogy kicsi. Mármint nem "elfér a zsebedben" kicsi, hanem "elveszik a porcicák között" kicsi.

Hirdetés

Az apró kirakós oldalai nincsenek egészen 1 centiméteresek. Az hagyján, hogy az ujjbegyeden elfér, de ha ezt beleraknád a táskádba, akkor jó eséllyel sokáig kutathatnád. Csak hogy legyen mihez viszonyítani: ez a Rubik-kocka kisebb, mint egy átlagos LEGO kocka.

A mini Rubik-kocka egyelőre csak Japánban kapható, de a MegaHouse ígérete szerint hamarosan a világ minden részére eljuttatják majd. Az apróságot egyébként a japánban épült Magyar Kulturális Központban is meg lehet tekinteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)