Hirdetés

Megvan a Disney gyűjtögetős kártyajátékának megjelenési dátuma

|

Hamarosan érkezik a TCG, ami várhatóan feje tetejére fogja állítani a kártyajátékok világát. Már most elképesztő árakért mennek lapok, pedig még meg sem jelent.

Hirdetés

Tavaly nyáron jelentette be a Disney és a Ravensburger, hogy összeálltak egy izgalmas, új játék kedvéért. A Disney Lorcana névre keresztelt kártyajáték a Magic és a Pokémon TCG formulájával akar felépíteni egy gyűjtögetős élményt egy új generáció számára.

A Lorcanát először a tavalyi D23 expón mutatták be, ahol 7 lapot már be is lehetett szerezni. Ezeket persze a szemfüles üzletemberek azonnal az eBayre rakták, ahol egy teljes készlet jelenleg 7 millió forintba kerül.

A hajmeresztő árazás persze csak azért olyan, amilyen, mert a kártyajáték valójában még meg sem jelent. A Lorcana hivatalosan augusztus 18-tól lesz elérhető egyes amerikai, kanadai, német, francia és egyesült királyságbeli üzletekben. Aki meglátogatja az augusztus 3. és augusztus 6. között rendezett Gen Cont, az már ott bevásárolhat majd a lapokból.

Hirdetés

A teljes körű, általános megjelenés szeptember elsején lesz aktuális, és onnantól minden üzlet megkapja majd a maga Lorcana szállítmányát. Az első készlet egyébként 200 különböző lapot hoz booster csomagok és alappaklik formájában.

A Lorcana fejlesztéséért felelős Ravensburger négy készletet tervez kiadni évente. A mostani, nyári készlet The First Chapter címmel érkezik. Ti kipróbáljátok majd a játékot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)