Hirdetés

Menő LEGO kastély érkezik Mario rajongóinak

|

A LEGO nyilván nem hagyhatta, hogy elteljen a nemzetközi Mario nap egy nagyobb bejelentés nélkül.

Hirdetés

A LEGO és a Nintendo régóta dolgoznak együtt azon, hogy menő készletekkel szolgálhassanak a rajongóknak. A Mario kalandjai kezdőpályával indult, majd Luigi kalandjaival kiegészített, onnantól pedig megállíthatatlan Super Mario LEGO termékvonal nagy sikernek örvend világszerte, így természetesen folyamatosan bővítik a felhozatalt jobbnál jobb újdonságokkal.

Az idei Mario nap alkalmából (Mar10 - március 10.) egy új építménnyel, a Csata Dry Bowser kastélyában nevű csomaggal jelentkezett a LEGO, amire azért még várnunk kell majd egy darabig.

Hirdetés

A kastély egy 1321 darabos monstrum, ami életre kelti a Super Mario Bros. játékok egyik ikonikus helyszínét. Az interaktív Mario figurák tökéletesen működnek vele, így egy nagy játékhelyszín válhat az egészből (a figurákat külön kell megvenni). Persze méretéből következik, hogy ez sem lesz olcsó: a kastélyért 41 990 forintot kell leszurkolnunk a LEGO üzletekben.

Szerencsére mindenkinek lesz bőven ideje arra, hogy összegyűjtse rá a pénzt: a Csata Dry Bowser kastélyában 2023. augusztus 1-én fog csak megjelenni. Addig esetleg be lehet szerezni minden mást a 27 tételből álló Mario-gyűjteményből, amelynek része például az a Nintendo Etenertainment System replika, ami a konzol és egy kontroller, továbbá egy kazetta mellett egy tévéből is áll, rajta egy tekerővel, amivel mozgathatjuk a képernyőn Mariót.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

De még talán nem is ez a legfantasztikusabb Super Mario LEGO, ami valaha volt, hanem a Super Mario 64 kérdőjel kocka, ami, mint azt a neve sugallja, a Mario által fejjel aktivált kérdőjeles kockákat idézi meg, összehajtva sárgállik a polcon, de ha széthajtogatjuk diorámákat nyithatunk ki belőle.

Vagy említhetnénk a még ennél is drágább A hatalmas Bowser készletet, aminek neve szintén egészen árulkodó: a Mario játékok főgonoszát építhetjük meg, aki vészjóslóan figyel ránk a polcról ezt követően. Nagyon sok extrát épp nem tud, de forgatható a feje, csattogtatható az állkapcsa, állítható karjának, kezének, lábának és farkának állása is. Nem mellesleg képes tűzgolyókat köpni, és interakcióba lépni más karakterekkel.

Mióta a termékcsalád fut, nem csak a főbb karakterek és jellegzetesebb ellenfelek kaptak készleteket. Mario és Luigi mellett Peach kezdőkészlete is megvásárolható, de akit esetleg a Super Mario film megtekintése után elkap a hév, megvásárolhatja Yoshi házát, a Big Bad szigetet, egy Goombát egy felhúzható cipővel, Peach termetes kastélyát, 6 sorozatnyi karaktercsomagot, jeges, lávás pályákat, a Conkdor Noggin Boppere kiegészítő szettet, ami már tényleg a hardcore rajongóknak szól, vagy akár Donkey Kong lakhelyét, Diddy Kongot bányacsillével, netán Rambit, az orrszarvút. A Nintendo és a LEGO mindent belerakott az együttműködésbe, nehéz dolga van a legnagyobb fanoknak, de a felsoroltak közül néhány szett inkább kifejezetten fiatal gyerekeknek szól, úgyhogy a gyűjtésre ráállt felnőtteket maximum a Bowser-szoborral és a kastélyokkal lehet könnyen manipulálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)