Hirdetés

Méretes Harry Potter LEGO-készlet kelti életre az Abszol utat

|

Stílszerűen az iskolakezdésre készült az 5544 darabos szett, amivel a varázslatos utca egy szeletét építhetjük fel.

Hirdetés

Az iskolakezdésre vásárolni mindig borzalmas élmény volt, de sokkal jobb kedvem lett volna, ha a bevásárlókocsiba egy LEGO Diagon Alley szett is bekerül. Harry és cimborái mindig hatalmas lelkesedéssel mentek összeszedni a varázssuliban szükséges eszközöket, és kalandos körútjuk otthoni újraalkotása sokaknak segít majd a szeptember elsejei trauma feldolgozásában.

Hirdetés

A kifejezetten szeptember 1-re készült készletbe került 5544 elemmel összerakhatjuk Ollivander pálcaboltját, a Czikornyai és Patzát, a Florean Fortescue Fagylaltszalont, a Weasley Varázsvicc Vállalat üzletét, a Kviddics a javából sportszaküzletet, és még jó néhány ismerős boltot a könyvekből és filmekből.

A készlet ára sajnos nem a LEGOlcsóbb, 400 dollár, ami nagyjából (és árfolyamtól függően) 120 000 magyar forintot jelent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)