Hirdetés

5 Metal Earth modell, amivel egy Marvel vagy Star Wars fant könnyen boldoggá tehetsz!

|

Akár a képregényhősöket imádod, akár a messzi messzi galaxis szerelmese vagy, ezeknek a fém modelleknek bérelt helyük lesz a polcodon. Vagy valaki más polcán, ha ajándékoznál.

Hirdetés

Marvel és DC figurákat vagy épp legendás Star Wars űrhajókat bárhol vásárolhat magának az ember, teljesen más élményt nyújtanak viszont azok a makettek és modellek, amelyeket mi magunk állíthatunk össze, a saját kezünk nyomán érik el végső formájukat, és mire eljutunk oda, hogy egy kiemelt helyre felhelyezzük őket a polcunkon, már ki is alakult a kapocs az ember és a tárgy között. Nos, valami ilyesmire számíthattok, ha összeállítjátok a Metal Earth modellkészletek valamelyikét. 

Hirdetés

A Marvel rajongóknak első körben a Metal Earth Marvel Avengers - Iron Man készletre érdemes vetniük egy pillantást. Tony Stark ikonikus páncélja vörös és arany színekben pompázik, pont mint kedvenc füzeteinkben és mozifilmjeinkben. A csomagot kibontva három, 11x11 cm-es, lézervágott acéllapot találtok majd, ezekből kell kitördelnetek az egyes alkatrészeket. Fontos, hogy az összeállításhoz nincs szükség semmiféle ragasztóra vagy csavarra, csak a megadott módon kell pontosan összeilleszteni az egyes elemeket. Ebben egyébként remek segítségetekre lehet a három speciális fogóból álló Metal Earth szerszámkészlet is.

Ha nem akartok ennyire színes páncélzatot a képregénygyűjteményetek mellé pakolni a polcra, akkor a War Machine szett lesz számotokra a tökéletes választás, mivel ez egy abszolút színezetlen készlet. Egymás mellett néz ki a legjobban a két páncélos bosszúálló, elvégre a filmekben és a képregények lapjain is gyakran keveredik közös kalandba a két karakter. 

A Csillagok háborúja rajongói valószínűleg rögtön az űrhajók között kezdenek majd keresgélni, amikor megnézik a Metal Earth Star Wars felhozatalát. A készletek közül mindenképpen érdemes kiemelni az aprólékosan kidolgozott Millenium Falcont, illetve az X-Wing vadászgépet. Han Solo és Luke Skywalker karaktereihez az évek során elválaszthatatlanul hozzánőttek ezek az űrjárművek, és bármely fan gyűjteményének elengedhetetlen darabjai. Az űrhajókhoz tartozó apró állványzatok pontosan olyan szögben tartják meg a gépeket, mintha éppen az űr végtelenjét rónák, szóval cseppet sem lesz az az érzésetek, hogy egy dokkban porosodnak ezek a csodák. 

Persze nem csak űrhajókból és más járművekből áll a Metal Earth Star Wars szettek sora, akad közöttük pár igazán mutatós sisak is. Ha például az ismert galaxisok legrettegettebb mandalori fejvadászának összetéveszthetetlen zöld fejfedőjére vagytok, semmi gond, hiszen Boba Fett sisakjára is lecsaphattok. Itt is elég lesz egy fogó vagy egy csipesz (meg némi ügyesség), és gond nélkül összeállíthatjátok a sisakot. Magához a modellhez tartozik egy mutatós talapzat is, így az egyik legismertebb Star Wars szereplő sisakja tökéletesen fog mutatni a polcon. 

Ha pedig valóban maximális szintre akarjátok húzni a vizuális élményt, akkor mindenképpen csapjatok le egy napelemes forgótalpra, vagy egy LED-es állványra, mivel ezek segítségével tényleg a szobátok díszévé vállnak majd a Metal Earth modellek. A Metal Earth modellező szettek teljes választékát ide kattintva éritek el, érdemes még szétnézni, rengeteg makett van, és nem csak Star Wars és Marvel témában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)