Hirdetés

Egy társasjáték a következő Metal Gear Solid

|

A Konami az IDW Games segítségével állítja össze a Metal Gear Solid: The Board Game-et.

Hirdetés

Erősen kérdéses, hogy a Metal Gear Survive után van-e még bármilyen videojátékos terve a Konaminak a Metal Gear sorozattal, de a franchise-t azért bővíti.

Hirdetés

Az IDW Games társasjátéka, a Metal Gear Solid: The Board Game az első játékon alapszik, Solid Snake, Meryl Silverburgh, Dr. Hal "Otacon" Emmerich és Gray Fox szerepében kell kooperálva küldetéseket teljesítenünk változatos módokon. Minden karakter saját, egyedi képességekkel rendelkezik. Egy dinamikus "MI-rendszerre" és "sandbox játékmenetre" is számíthatunk, jelentsen ez bármit is a társasjátékok világában. Valamikor 2019-ben jelenik meg, bemutatják majd minden nagyobb eseményen, köztük az E3-on, a San Diego Comic Conon és a Gen Conon is.

Emerson Matsuuchi, a Century sorozat, a Reef és a Specter Ops tervezője dolgozik rajta, a figurákat Francesco Orrù, a grafikákat Kenneth Loh készíti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)