Hirdetés

Metro: Exodus - csak a legnagyobb rajongók nyerhetik meg ezt a lélegzetelállító csomagot

|

Mindössze 10 darab készül belőle, megvenni sem lehet, pedig bármennyit megadnánk érte.

Hirdetés

Bevallom őszintén nem vagyok hatalmas Metro rajongó, de egy pillanat alatt nagyon elkezdett érdekelni a dolog, amikor megláttam az alábbi videót.

Hirdetés

A Metro 2033 írója, Dmitrij Gluhovszkij mutatta be azt a gyűjtőknek szánt csomagot, amiből mindössze 10 darab készül, és a következő hetekben fogják kiosztani a legnagyobb rajongók között. A méretes katonai ládában benne lesz Artyom legendás töltény formájú öngyújtója, egy autentikus gázálarc, a játék bőrkötésű térképe, egy egyedi Spartan dögcédula, egy levél az írótól és az A4 Games fejétől, maga a játék, és egy működő óra, ami valami elképesztően jól néz ki.

És hogy hogyan lehet a tiétek az egyik láda? Konkrétumokat egyelőre nem kaptunk, de az biztos, hogy a közösségi felületeken fognak beszámolni róluk, valószínűleg villámgyorsan kipörgő nyereményjátékok formájában, úgyhogy érdemes követni őket Twitteren és Instagramon (@MetroVideoGame), a feliratkozni a  MetroTheGame.comon, valamint figyelni a Facebook oldalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)