Hirdetés

Ez az életnagyságú Ezeréves Sólyom ugrálóvár kell a boldogságunkhoz

|

A leggyorsabb felfújható szeméthalom a galaxisban!

Hirdetés

Karácsony már elmúlt, de ez egyébként sem férne a fa alá. Nem mintha ettől kevésbé akarnánk a felfújható Ezeréves Sólymot, mivel a kedvenc Star Wars hajónk életnagyságú verziójáról van szó, erősen felfutott most a pulzus. Ez nem csak egy egyszerű ugrálóvár, ez a legmenőbb játékbarlang, amire felnőtt ember költheti a pénzét (már ha van a farzsebében közel 10 ezer dollár).

Hirdetés

A 11 méter hosszú, 9 és fél méter széles és 5 méter magas felfújható játszóházba belefért egy Csubakka, egy R2-D2, egy C-3PO, és egy meglepő részletességgel kidolgozott beltér. Ez a kis videó nagyjából bemutatja, hogy mire számíthatunk az élményt illetően:

Egy kicsit szeretnénk ebben lakni, mondjuk ha megvesszük, akkor jó eséllyel nem marad majd más választásunk: a cucc 9500 dollárba (az nagyjából 2,8 millió forintba) kerül. A jó oldala, hogyha ezt egyszer megveszed, akkor már nem is kell elutaznod Disneylandbe, hogy lásd a Galaxy's Edge Falconját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)