Hirdetés

Minden idők legnagyobb LEGO szettje lesz a Titanic-modell

|

A korábbi csúcstartó Colosseumnál is több elem alkotja a Titanic mását.

Hirdetés

Ha azt nézzük, melyik LEGO-szett áll a legtöbb elemből, egyelőre semmi nem veri a 11695 darab alkotta LEGO Világtérképet, de az elemek számát tekintve is a második helyet foglalhatja el a gigantikus LEGO Titanic (10294), mely így beelőzi a Colosseumot. A tragikus véget ért hajó másának nehéz lesz helyet csinálni a polcon, ugyanis 135 cm hosszú, 44 cm magas és 16 cm széles.

Az elképesztően részletes és valósághű modell háromfelé szedhető, megnézhetjük az olyan belső tereket, mint a szivarszoba vagy a kazánház, és megépíthetjük a kapitányi hidat, a sétafedélzetet, valamint a medencét. Ha forgatjuk a hajócsavarokat, a dugattyúk is mozognak.

Hirdetés

Emellett felhúzhatjuk a horgonyt és beállíthatjuk az árbócok közti feszítőkötelet. Jár mellé egy tartóállvány, valamint egy névtábla, melynek betűi régi írógépek billentyűit idézik.

A tapasztalt LEGO-sok már tudják, hogy ez sem lesz olcsó: a november 8-án érkező szettért 229990 Ft-ot kérnek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)