Hirdetés

Minden rajongó imádni fogja a LEGO Sanctum Sanctorumot, Doctor Strange otthonát

|

A 2708 darabból álló új LEGO szett részletes, tele van easter eggekkel, és még Pókember és Vasember figurája is jár mellé.

Hirdetés

Újabb készlettel pályázik a 18+-os építők megtakarításaira a LEGO, és más, felnőtteket célzó szettekhez hasonlóan az új LEGO Sanctum Sanctorum esetében is arra törekedtek a tervezők, hogy Doctor Strange és a Marvel rajongói az apró utalásoktól olvadjanak el.

Már kapható a LEGO Sanctum Sanctorum (76218), egy 2708 építőelemből álló szett, benne 9 minifigurával.

Hirdetés

A 32 cm magas, 31 cm széles és 26 cm mély épület legfelső emeletén a misztikus gyűjtemények műzeumát, középen a könyvtárat, a földszinten pedig a több filmes jelenetnek is helyet adó hallt találjuk. Könnyen szétszedhető, falai és elemei átrendezhetők, így ha meg akarjuk nézni vagy mutatni, mi rejlik az egyes szinteken, nem kell kibontanunk az egészet.

Az épület mellé jár Doctor Strange, Wong, Vasember, Pókember, Ebony Maw, Mordo, Sinister Strange, Dead Strange és a Skarlát Boszorkány figurája. 92990 Ft-ért vihetjük haza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)