Hirdetés

Mindenhonnan eltávolították a Pandemic digitális változatát, de a kiadó titkolja, miért

|

A járvány alatt az eddiginél is nagyobb népszerűségnek örvendő játék digitális változata nem csak a Game Passből tűnt el.

Hirdetés

Frissítés: A kiadó újabb, a PC Gamernek eljuttatott közleményében azt írta, a 9 éve megjelent játék minősége nem éri el azt a szintet, ami elvárható, és inkább eltávolították, hogy megalapozzanak a Pandemic digitális jövőjének. Ez azt sugallja, hogy lesz majd új változat, addig pedig a Board Game Arenát ajánlják, ahol egyedül és másokkal is játszható.

Korábban írtuk: Ahogy a Plague Inc.-nek, úgy a Pandemicnek is jót tett az elmúlt egy-két év, az eredetileg 2008-ban megjelent társasjáték témája miatt sokak érdeklődését felkeltette. Az emberiség jövőjét veszélyeztető járványokat kell kiirtani benne, és hát mit akarhatnánk jobban, amikor épp egy járvány tombol a világban?

Az Asmodee Digital egy nem hibátlan, de azért játszható változatot készített, ami PC-n, Xbox One-on, Switchen, iOS-en és a Google Play-en is elérhető volt. Most azonban sorra tűnik el mindenhonnan, és a kiadó ködösen fogalmaz az okokról.

Hirdetés

A steames termékadatlapon csak az áll, hogy a kiadó kérésére vették le. Egy redditező megkereste az Asmodee Digital terméktámogatását, ahol azt az információt kapta, hogy az xboxos változat január 31-éig marad, a switches pedig július végéig.

"Először is szeretnénk megköszönni neked és a Pandemic minden játékosának a hűségét és támogatását az idők során. Sajnálatos módon le kell vennünk a Pandemic appot a boltokból. Keményen dolgoztunk rajta 4 éven át, nem volt könnyű döntés a visszavonás. Több ok is megnehezítette, amikről nem beszélhetünk."

- írták a neki küldött levélben. Aki megvásárolta bármilyen platformra, továbbra is játszhatja, de frissítések nem várhatók. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Lehetséges, hogy jön majd belőle egy újabb, frissített változat, ahogy a Catanból vagy a Carcassonne-ból, de az üzenet tartalma alapján ez erősen kérdéses.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)