Hirdetés

Érkezik a hivatalos Minecraft társasjáték

|

Újabb megerősítést kaptunk, hogy ami létezik, abból lesz társasjáték.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a Fortnite sikere ellenére még mindig a Minecraft a világ legnépszerűbb játéka, és mint ilyen, mindenki megpróbál hasznot húzni belőle. A Minecraft: Builders & Biomes című társast a Ravensburger fejleszti és adja ki hamarosan. 

Hirdetés

A játékmenetről annyit tudni, hogy az Overworldben kell építkeznünk és bányásznunk, azzal a céllal, hogy a végére a lehető legtöbb pontot szerezzük meg. Az építmények mellett a lehető legnagyobb biomok kialakításáért is pont jár. Feladatunkat Endermanek, Creeperek nehezítik, akikkel különböző fegyverek segítségével vehetjük majd fel a harcot. 10 éves kortól ajánlott, könnyen tanulható, és egyszerre 2-4 játékos játszhatja.

A játék novemberben jelenik meg, az Amazonon keresztül 39,99 dollárért lehet rendelni. Nem tudjuk még, hogy más boltokban, például Magyarországon kapható lesz-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)