Hirdetés

Most azonnal akarjuk ezt a Batman társasjátékot!

|

Hamarosan táblás formában, dobókockával a kézben is megpróbálhatjuk megmenteni Gotham városát a rosszfiúktól.

Hirdetés

A Monolith Games társasjátékos fronton is rákapcsolt az elmúlt években, így csak idő kérdése volt, mikor éri el Batmant is a táblás őrület. A válasz az, hogy most.

A játékot a Canne-i Game Festival keretein belül mutatták be, a játékosoknak köszönhetően pedig már néhány figura képe is felkerült a netre. A 2-5 fővel játszható játék a hatalmas Kickstarter sikerként megszülető Conan motorját használja majd, amelyben a gonoszokat irányító "mesélő" ellen kell összefogni a többieknek.

Az ellenfelek közt feltűnik majd Scarecrow, Bane, Clayface és számos egyéb ikonikus gonosz is. A figurák elképesztően jól néznek ki, alig várjuk, hogy rátegyük a mancsunkat egy példányra és nekiálljunk festegetni őket. A képekért kattintsatok a galériára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)